Blandat babbel med tårta, spel & blommor

Nu har jag precis kommit ur duschen. Och sen kom jag på att jag inte skrivit på ett tag.
I onsdags så firade vi en släktings 85-års dag och då hade morsan o jag fått i uppdrag att göra smörgåstårta.
                
En halvfärdig laxtårta...                                           och den gamla vanliga räktårtan.

Det är inte mycket att säga om själva festen och firandet. Det var inte alls kul, det kom en massa folk så man fick inte sitta på samma ställe för länge. Så det vi gjorde va att komma dit, skyffla in tårtorna i kylen, babbla, käka tårta, fika och åka hem igen. Det var lixom allt, och alla verkade typ som om dom kände alla. Kom fram en kärring till mej o sa "ja här har vi agnetas dotter ser jag." och jag tänkte det "eeh aa? vem är du?" men det va bara till o nicka o le.

Annars har jag inte gjort så mycket, har bara vart med Katta och vi har spelat dom vanliga spelen, Army of Two och Rock Band 2.
Nu sitter jag här och chattar med folk, lyssnar på musik och bloggar. Katta har oxå skaffat sej Last fm så nu blir det till att checka av den lite oxå.
Fick ett nytt spel som man kan spela oxå, Iron Grip. Det var brorsan som ville att jag och Katta skulle hjälpa honom och Nicke med att meja ner lite folk. Så vi fyra lanade lite på det igår. Sen lite senare så kom Katta upp och vi spelade AoT och Rb2 som vanligt.
Idag blir det väl en rätt slapp dag. Tv, dator och 360 kanske? Det duger bra för en dag. Har ju inte spelat Pray på ett tag så det kanske man kan slå ihjäl några timmar med.
För några dagar sen roade jag mej oxå med att fixa sånna här...

                                   

Man vet aldrig vad man kan hitta i eller på en blomma. En fluga eller kanske en snigel? Rena rama skattgömman.

Imon blir det väl till o åka till en marknad o hitta på nåt. Sen måste man ju jobba oxå, så får vi se om man får träffa farsan lite oxå. Vi skulle oxå försöka hitta på nåt, man får väl hoppas på gränna eller nåt utanför aneby iaf. Gränna är alltid mysigt men annars går jkpg lika bra.

Nej, nu ska jag gå och göra nåt annat ett tag. Ha det gött!

Tranås

Idag tänkte jag att jag inte skulle sova så länge, men så vaknar man o ser att klockan är 10. Hoppade in i duschen, käkade frukost o gjorde mej i ordning och stack sedan till tranås. Så jag har precis kommit hem nu.
Direkt när vi kom till tranås så hälsade vi på mormor o morfar. Vi pratade o senare beställde pizza o käkade tillsammans. Sen följde mormor med oss när vi skulle handla. Först så åkte vi till Mårdsmålen som var stängt så vi fick vända och åka till Granngården istället. Där hittade mamma vad hon sökte; 2 spaljéer. Hon köpte dom o vi skulle sedan få in dom i våran lilla bil. Det va inte världens lättaste, men det gick. Vi skulle inte få plats med matkassarna så vi åkte tillbaka hem till mormor o morfar. Där lastade vi av dom o åkte sedan till Willys o handlade. Det var knappt att vi fick in kassarna i bilen då heller så vi fick lägga i baksätet oxå. Jag köpte en pocketbok för 10 kr som verkade lite småbra. Släktvapnet hette den. Jag köpte oxå det gamla vanliga; Exotic snacks. Jag fick plats med mitt i min väska o mormor hade sitt i knät medans mamma lastade hela bagagen full + lite i baksätet. Sedan släppte vi av mormor hos sej o vi åkte hem direkt eftersom vi hade frysvaror. Låter kanske inte så att vi va borta så länge men vi kom till tranås vid 1 ungefär o så har vi precis kommit hem så det va ett tag iaf.

Vet inte vad jag ska göra ikväll, men det blir väl tv:n eller spela xbox 360. Försöker få ihop dom 3k till brorsan nu, men kommer inte få ihop tillräckligt förrens 25 aug. Så vi får väl se om jag hinner innan han säljer det till nån annan. O då har man börjat skolan igen oxå ju, usch längtar inte! Men va ska man göra? Det är väl bara till o plugga på o hoppas man får skapliga betyg så man kommer in på det gymnasium man vill sen. Men jag har ju åttan o nian kvar så än är det väl lugnt.

Aja nu ska jag göra nåt annat.

/sabina

Igår kväll

Jag kom på att jag inte har skrivit nåt om vad jag gjorde igår, så nu kör vi på det denna gången...

Katta kom upp hit igår igen och hon hade med sej deras två rock band gitarrer. Jag mötte henne o hjälpte henne att bära en av dom. Vi kom hem till mej o spelade ett tag. Vi startade ett band som fick heta "Eehm undead". Vi kom inte på nåt bra namn så jag skrev bara nåt. Jag fick äran att skapa båda våra band-medlemmar och såhär såg det ut när vi var klara för att lira runt på tour:


Tyvärr så är det bara kattas baskärring som syns, men man kan ana min gitarrlirare i vänstra hörnet längst ner.


Bas till vänster och gitarr till höger.

Katta blev tråkad på bas eftersom det var det hon spelade. Jag spelade ju gitarr så då va hon ju tvungen att spela bas. Hon va tråkad o ville spela på sina kära trummor som hon inte hade med sej, så då tog vi min cykel o hämtade dom. Jag hade med min kamera o fick lite ryck med o ta kort på lite saker jag hittade. Här kommer en del:


Röd fläder 1(ganska vacker tycker jag. ser ut som rönnbär) Röd fläder 2   (den blev bra. synd bara det suddiga längst fram)


Denna hittade jag på Kattas trädgård.

Denna hittade jag oxå när vi va påväg in för att hämta trummorna.


Sånna åt vi oxå. Synd bara att det skulle blåsa just när jag skulle ta kort, men denna är den bästa bilden iaf.

Vi packade ihop trummorna o skulle just gå när vi kom på att vi kunde ta med micken o se om den funkade.
Våran packlista:
1. trummor
2. rock band 1
3. mick
4. Kattas hårddisk
Såhär fick det se ut:

Trummisen med sina trummor i plast. (ingen ful bild. bara suddig)

När vi kom hem till mej igen så spelade Katta på sina trummor o jag testade micken som faktiskt funkade för en gångs skull. Så då körde vi lite mer Rb. Tråkade igen o lite hungriga så då såg det ut såhär:


Vi tog lite nudlar...                                                                     ... o en gryta med vatten....


... och så hände detta?! Mysko va? Vattnet kokade o nudlarna trillade i och helt plötsligt började vi fightas med kamerorna

Vi käkade och sen spelade vi mer rock band 2. Det va meningen att vi skulle spela Army of Two och kanske lite Rb2, men istället blev det bara Rock band 1 och 2.


Nåt sånt här lixom.

(bilderna blev visst lite stora för att hamna bredvid varann iaf. men jag orkar itne ändra det så..)

Idag har jag inte gjort nåt men ska jobba snart. Imon blir det väl till o åka till tranås o handla lite till smörgåstårtorna som en släkting bad oss göra till på onsdag då han fyller 85 (tror jag?).
Det var väl det som ploppade upp på bloggen för idag kanske. Nu ska jag jobba så ha det bra!

Klart slut dumstrut.

I Stockholm

Kom hem från sthlm för 2 dar sen och hade rätt ont i fötterna o va trött som in i... men det va det värt. Har ju aldrig varit i sthlm förut så det va kul att komma iväg o se stället. Men nu börjar vi helt från början tycker jag...

Blev skjutsad av morsan in till tranås där moster sussi väntade. Gick ur våran lille bil o satte mej i sussis lille bil och var sedan påväg till Sveriges huvudstad! Påvägen dit, nånstanns halvvägs eller nåt, stannade vi för att käka på Max. 15-30 min senare fortsätter vi vår resa. När vi kommer in i sthlm är det folk o bilar överallt. Vi hittar inte till rätt parkeringshus o det är bilkö utanför rätt parkeringshus (fast det visste vi ju inte då), o nån dåre far ut iaf o nån annan kommer o kör på han så det smäller som fan. Då måste den ju stanna mitt i gatan o backa tillbaka så han kan snacka med saken som körde på han fast det var han som körde som en uppblåst skumtomte. Kön börjar röra på sej o vi blåser förbi och måste vända, o det är inte precis lätt mitt i smeten. Så vi var uppe o vände vid Globen ungefär, o så tillbax på vägen vi kommit ifrån o så vända igen så vi kommer på rätt sida o i rätt fil o massa. Väl inne i rätt p-hus, när vi har parkerat o ska in till hotellet, så måste vi ta nån hiss så att man kommer till nån gård/park. Så det var att ta hissen gå ut ur nån dörr, gå igenom den där gården/parken o in i nästa dörr. Kommer in ser att det står "reception" med stora bokstäver på en skylt, där sitter oxå nån sjabbig kärring som drar i sina fula byxor och pratar med nån städare. Vi tänker "fy fan om detta är hotellet. men det måste det väl vara." Vi går fram o säger att vi vill checka in o hon säger att detta inte är hotellet o att vi måste gå ut genom en dörr o så ta till vänster eller nåt o blablabla. Vi är glada över att det inte va rätt men ändå irriterade över att det ska va som en jävla labyrint o långt till hotellet. Jaja hur som helst, så gjorde vi som hon sa o hittade rätt o vi checkade in o fick ett rum på sjätte våningen (av sju tror jag). Vi tog oss in o kollade runt lite o så. La oss i sägen o ringde till folket som bad oss ringa när vi kommit fram, när det va avklarat så kilade vi iväg till stan direkt o tog tunnelbanan till ett ställe där vi tog en båt över till gröna lund. Och det va det värsta jag har sett, fanns inte ett skit som va värt att ens testa att åka bara för att åka nåt. Allt som fanns var typ 3 bergodahlbanor som va sånnadär som man inte vill åka, fritt fall, nån bläckfisk som snurrade som va för småbarn o sen fanns det lustiga huset o spökhuset o sånna där lotteri o skit. Så det va aslitet o det va skittråkigt. Och jag har säkert slått rekord i att åka till ett ställe som gröna lund gå o göra inget i en timme o sen gå ut o gå på stan istället o skita i det. Vi tog nån rälsbuss eller nåt, o åkte en bit där vi hoppade av o gick resten av vägen så vi såg lite mer.
Den andra dagen så var vi uppe ganska tidigt eftersom det stog att frukosten va bara öppen (öppen? säger man så till nåt sånt? aja ni fattar) till halv tio. Och vi ville ju hinna duscha o lite innan oxå. Så då gjorde vi oss i ordning och åkte ner till frukostsaken. Det är lite illa eftersom jag inte kan äta så mycket till frukost så alla andra kom ju med två stora överfulla (o då menar jag verkligen överfulla) tallrikar. Medans jag kom där med en liten tom tallrik med en liten pluttig fralla på. Kändes inte så kul. Men det hela blev mycket bättre när frukosten va över o vi bara va uppe på vårt rum o vände i stort sätt, för sen satte vi fart mot Centrum o Gamla stan. Jag tror vi va i alla affärer vi kunde hitta o ändå köpte vi typ inget. (även i Centrum) Vi gick oxå in på alla Indiska vi kunde hitta. Vi var väl inne på minst 4-5 olika Indiska iaf. På en av dom så hittade jag en tesil som jag köpte till morsan, och så köpte jag en getingfångare som hon fick oxå sen.
Vi såg slottet och kom fram till centrum o lite sen (för vi hade börjat i Gamla stan). Vi hade fikat i Gamla stan och jag hade köpt två små saker, som man egentligen ska ha i mobilen, till mormor o morfar bara för att skoja lite. När jag hade pratat med mormor när vi hade kommit fram till hotellet så hade morfar ropat i bakgrunden "Du glömmer väl inte köpa nåt till morfar?!" så det va därför jag köpte dom. Vi va oxå på en bio den dagen. The proposal hette den och den va asbra. Även om det inte va nån zombiefilm eller skräckis. Och det är ju det jag gillar. Zombiefilm FTW! Båda dagarna så var vi jämt hemma innan halv åtta o låg nerkrupna i sängen o glodde på tv. Det tog på krafterna att va ute o springa på stan. Sista dagen så åt vi frukost, packade ihop våra saker o checkade ut. Vi tog bilen till ett köpcenter lite utanför sthlm o sen stannade vi till lite här o var. Nästan hemma så köpte jag en kjol för 99 kr på nåt ställe. Sen åkte vi raka vägen hem o sussi skjutsade hem mej till aneby. Knappt 30 min efter att jag kommit hem så frågade jag Katta om hon hade lust att va o spela lite 360 eller nåt. Så hon kom upp o vi spelade Army of two, som jag tyckte va askul.
Drog ihop det rätt mycket här i slutet märker jag men annars blir det jobbigt för dom som läser det. Här kommer lite bilder oxå:


Gamla stan


En liten del av slottet.


Mormor o morfars små presenter.


Min kjol som jag köpte.


Nu ska jag gå o duscha. Skriver mer senare.

/Sabina

Tråk o ännu mer tråk

Jag har börjat sitta vid datorn mer o mer nu igen, så nu kanske jag börjar skriva lite mer än vanligt. Men jag lovar inget för det kan ju ändras.
Sitter här och tråkar på mitt rum och gör inte ett skit. Skulle vart kul om nån ville hitta på nåt. Men jag måste ju hinna packa oxå, men det tar ju inte lång tid så det hinner jag göra ikväll sen. Varför skulle just jag hamna i en så sjukt tråkig håla som aneby? Finns ju lixom inte nåt att göra här. Får väl hoppas att det blir bättre i Sthlm imon. Men jag ska ju inte stanna där så länge så det är väl över innan man har hunnit längta hem, och jag får inte hemlängtan så lätt. Det är väl när man börjar sakna kompisarna och datorn kanske. Fast det börjar bli lite brist på kompisar nu så jag får väl ta och bli lite mer social sen när skolan börjar och allt.
Nu har min FRIDA-tidning och H&M-katalogen kommit så nu ska jag glutta igenom dom lite. Sen ska jag se om jag kanske kan fortsätta ändringen på bloggen. Den är ju inte så vacker nu kanske, måste se till att få den klar och jag vill ha en ny bättre & snyggare header, för jag är inte så bra på att göra egna. Men kan jag inte få till nån bra i photoshop så får jag väl ta och göra som brorsan sa och bara ta en bild istället. Men man vill inte ha nån som alla andra har, man vill ha sin egna unika blogg. Jaja, vi får la se hur det blir. Har ni nåt tips på bloggstil o design så kan ni väl säga det i en kommentar. För även om det inte är jag som har kommit på det så kan man ju använda tipset till o göra en egen, och göra om det lite. Då blir det ju en helt ny o bra stil eller vad man ska kalla det.

Aja nu ska jag glo på kläder o läsa FRIDA-tidningen.
Ha det bra!

For today, from yesterday & another day

Igår kväll så gjorde jag en banner till Jonna och hjälpte henne att lägga in den. Blev väl inte sådär asbra men hon får ha den om hon vill. Och hon verkade gilla den så lite lyckad kanske den var då. Tänkte jag skulle fixa en ny till min oxå... nån gång.

Idag så ska jag väl åka till tranås och storhandla lite med morsan. Mormor och morfar ska tydligen inte va hemma men vi får la se. Men vi ska ju bara handla så det gör väl inte så mycket.
Jävlar där kom en katt o hoppar upp i knät på en. Lite knöligt att skriva men det får väl gå.

En sak jag har tänkt på mycket är hur en låt kan fastna så jäkla hårt i skallen på en och vägra försvinna. Illa med en låt som spelas upp om och om igen hela tiden, men tänk då att ha fyra fem stycken som oxå ska spelas upp hela tiden och då råkar ju 3 4 andra låtar va där innan och så blir allt kaos och låtarna blandas så det blir till nån ny jäkla fuckad låt. Det är illa om något. Och så har jag haft det i typ två dagar nu. Och det värsta är att det brukar funka att bara sätta på musik och lyssna på nåt annat, men det gör inte det denna gången. Det blir bara fler! Här kommer några som jag har haft i nöten några dagar...

The illusionist - Scar Symmetry


En annan som jag oxå haft i huvet är denna.

Dead Poetic - Paralytic


Har många fler där inne, men dom är dom bästa som jag har i skallen just nu. Och jag tror det börjar försvinna lite nu. Utom en! Och den är tortyr rent ut sagt. Det är en låt som jag spelade en gång på rock band 2 för länge sen. Den dyker upp lite då och då i skallen när du väl har hört den en gång. Och det skulle inte förvåna mej om man får allvarliga hjärnskador av den. Så undvik So What'cha Want med Beastie Boys. Om ni inte vill bli torterade av den i några år.

Nä, nu ska jag duscha och göra mej i ordning tills tranås. Kanske skriver mer sen ikväll eller nåt.
/Sabina

onödigt babbel

Nu är det ett tag sen jag skrev här igen, så nu får jag ta o dra ut nåt ur skallen.

Brorsan fick mej att börja fundera en del, när han sa att han ville sälja sitt xbox 360 med 8 spel eller hur många det nu var. Då tänkte jag att det kanske skulle vara lite najs om jag köpte det så jag kan få ha lite skoj jag med. Om det nu är möjligt för mej att ha kul. Det va lättre förr, för då va man så lättroad. Kan väl hända att jag är det ibland nu oxå men inte lika mycket som förr. Men men vi får väl se hur jag gör, om jag ska köpa spelet eller inte. Måste i vilket fall som helst få ihop pengar först och jag behöver pengarna som jag redan har nu till sthlm. Det är ju bara fyra dar kvar, åker på onsdag. Det ska bli skoj.

Hittade oxå en gammal lampa som jag har fått i julklapp (om jag inte minns fel) av farsan ett år. Hittade den ute i förrådet när jag hälpte morsan att städa där. Så den tog jag in och nu lyser den vackert bredvid min säng. Den lyser vackrare än andra lampor för den ger ifrån sej ett blått mysigt sken istället för det vanliga vita som andra gamla lampor har. (I like It. Maybe more than some people like their pie xD)

Jag vet, men kanske inte

Nu är det på tiden att jag skriver lite igen va? Det tycker jag iaf, och jag tror att jag vet nåt som jag kan skriva lite om. Det är bra! Mycket bra...

Jag har funderat jävligt mycket på tattueringar och sånt. Och så idag så kommer morsan och säger att hon skulle vilja ha en som betyder nåt. Hon syftade då på en drake, eftersom hon är född i drakens år enligt kineserna. Hon bad min käre broder att rita (som är skitbra på det) en drake åt henne. Senare nu när brorsan har snattat bilen och åkt iväg till Eksjö, så går hon runt och funderar högt på om draken kanske skulle ha en orm (brorsans kinestäcken) och en gris eller vildsvin (som oturligt nog jag har, vi pratar inte om det mer...) i klorna så det är lixom mor o barn eller nåt... Kan nog bli rätt så snyggt. Men nu över till mej som är mycket mer intressantare (eller inte kanske?).
Jag har ju ritat en jag vill ha själv som jag skulle vilja ha på insidan av foten eller där ungefär vid den konstiga knölen som sticker ut på normala människor. Den har inte precis nån betydelse men jag vill ha den för att jag tycker den är snygg. Nämner jag vad det är så kommer jag snart få en kommentar från en viss person, om att det är meningslöst att ha en sån tattuering om man inte har en bra anledning till det och att det bara är skräp. Har lite fler idéer som jag kanske skulle vilja ha, men det är bra om man verkligen vet att det är det man vill ha först.

Jag gillar ganska korta inlägg så vi slutar nu... Ha det bra!

Förresten! Jag lägger till en länk till brorsans blogg oxå, så kan ni glo på den. Han kanske till och med är så snäll att han fixar en länk till min blogg på sin oxå. Vi får väl se ;)

much and nothing

Eh ja, ni har väl hört "...är dålig på att uppdatera bloggen..." o sånt rätt mycke nu men det är bara sanningen. Brorsan kom hem igår med sin longboard som han o nicke beställt tillsammans för ett tag sen. Vet inte hur nickes ser ut men brorsans va snygg iaf, så nu ska han lära sej lite skojiga saker. Man kanske kan få låna den lite o testa hur det är, men vet inte om ja vill för det verkar inte så kul att bara stå där på en bräda som glider frammåt.

Jag har typ inte orkat med datorn nu på ett par dar, så är lite borta o efter med va som hänt runt omkring. Illa nog med att jag inte orkar med datorn, som jag annars håller kär, jag orkar knappt med att skriva här på bloggen längre. Eller orkar o orkar, men vet inte vad jag ska skriva om. Så jag har tänkt såhär, att jag skriver bara när jag vet nåt jag kan skriva om. Eller har nåt intressant att berätta. Men som det här med att bara skriva lite va som ploppar upp i lerklumpen som kallas hjärna, är inget kul för varken mej eller er. Så vi får se, kanske dumpar det här med blogg helt o hållet, kanske behåller den o skriver när jag har nåt att skriva om.

Men nu snart ska jag ju till stockholm, så vi får väl se hur det blir. Ska väl försöka hitta nån snygg bikini, för den jag hade skickat efter va ju stor som...vetefan. O då kom ju morsan på att vi kunde fråga mormor om hon ville köpa den av mej om den passade henne. Så hon släpar den med sej o mormor ska naturligtvis ha den så jag inte kan skicka efter den i en mindre storlek. Nu tänker ni kanske att det gör väl inget om det är samma. Men vafan?! Jag vill inte ha samma bikini som mormor har. Ja menar, det va den färgen jag ville ha o den passade ihop med badshortsen jag köpte, men sen kommer alla andra o snattar den ifrån mej! Förresten så var den för stor till henne oxå men hon skulle ha den iaf, även att hon inte ens passade i den. Fel färg för henne o allt... Fan jag hatar folk som bara ska snatta allt man vill ha själv. Visst hon får väl gärna ha den om hon vill men då tänker fan inte ja köpa en ny likadan o få betala frakten en gång till, inte ens om det är en annan färg. Gammlingar idag fattar helt enkelt inte vad som passar på yngre människor men inte på dom själva. Ser dom nåt dom tycker är snyggt så köper dom det, även om det ser ut som nåt för treåringar.
Men nu kan jag berätta det att jag gillar hawaii stil på kläder o skit, lixom sånt som är typiskt hawaii. Så nu behöver väl ingen annan gå o snatta det TACK?! Fan va folk ska ta allt från en jämt utan att fråga då. Jag menar... Hur fucking svårt kan det va att ställa en fråga så man är säker på att det är okey? Det är samma med musik, visst du får lyssna på va du vill men erkänn att det skulle va lite irriterande att folk kommer hem till dej vet att du gillar bandet som du hittade o endå går hem o tankar hem o börjar knarka sönder dom iaf?! Erkänn att det är irriterande. Visst gillar du bandet nån annan hittade... lyssna på dom, men knarka inte sönder dom o kom sedan till den personen som först hittade dom o berätta allt du vet om dom. För det är fan taskigt. Men visst, ja vet. Vad du än hittar för band eller vad det nu är så är det skitmånga andra som redan dyrkar o lyssnar på dom. Men jag snackar om folk man känner. Visst det är väl bara skoj om man kommer till en annan stad eller nåt o hör ett gäng som lyssnar på en låt av det bandet o tjoar o har sej att dom är sååå bra o allt. Men kommer man hem till en kompis/släkting o hör samma sak där, o vet att dom har tagit det från dej så är det en annan sak. Men det är vad jag tycker o jag vet inte men jag tror att det kan va många som tycker som jag oxå. Jaja, hur som helst så får vi se hur jag gör med den där satans bikinin, kanske köper en iaf för hon lär väl inte använda den ändå.

Nä nu orkar jag inte mer... Ska väl dumpa datorn helt i ytterliggare några dar, men vi får väl se. Kanske kan få katta till o va o fortsätta spela lite sagan om ringen på xbox:et eller nåt nån dag, om hon inte tjurar fortfarande.

Ta en Tic Tac o va gla' så får vi ha det så bra!

Home

Nu är jag hemma igen. Eller ja, jag kom hem igår men nån timme efter att jag kommit hem så fick jag tråkigt o stack till Katta en stund. Har ju vart i sommarstugan sen i måndags, o sovit över där o lite. Allt jag har gjort är typ solat, badat, ätit, sovit o läst. Mest solat o badat skulle jag tro. Det är så jävla gött där i stugan. Tänk er själva, ni vaknar till en solig dag då det är 32 grader varmt ute o bara kan gå över en lite pluttig väg o slänga er i sjön när ni vill. Ligga o slappa på bryggan till det blir för varmt då ni bara kan rulla lite åt sidan så ni åker ner i vattnet istället. Kanske inte det bästa att göra, eftersom det är så långgrunt där, men ändå lixom.
Det är hur som helst rena paradiset där, iaf för mej. O det är så mysigt, för om man ligger där i vattnet så rätt som det är kommer morfar ner med Ringo (vovven). O Ringo han travar ut i vattnet så långt det går sen fortsätter han att simma tills han kommer fram till mej o då försöker han komma undan vattnet genom att klättra upp på mej o försöka sätta sej på min axel.

Nu när jag har kommit hem så vill man nästan bara bort igen. Fast jag skulle vilja åka till typ grekland eller nåt. Nåt sånt där varmt soligt o nice ställe. Finns väl andra ställen än grekland men det är dit jag vill börja åka till. Det eller hawaii xD
Men det lär väl inte bli i första taget. Först ska man ju till stockholm med moster Sussi. Ska åka dit den 22 juli, o sova på hotell o gå på stan o shoppa o sånt antar jag det blir. Fast det får vi väl se då.

Ha det bra! Skriver kanske mer senare.

RSS 2.0