The end of the day

Nu så kan jag skriva klart utan att bli störd skulle jag tro. Så vi kör på...

Jag hade tänkt börja med att babbla om en låt. Kanske borde berätta hur jag haft det och vad jag gjort i sommarstugan men det vet ni typ redan om ni har läst resten av vad jag har skrivit. Det är alltså det vanliga. Kommer upp, fikar, solar på bryggan, äter midda, badar o solar mer, fikar, solar och sitter o babblar med folket. Och det är vad som har hänt idag med, så inte mycke o säga så vi drar vidare till låten...

Jag har hittat en ny låt som jag gillar. Men det värsta är att den gör mej trött. Råkade nästan somna när jag lyssnade på den en kväll. Det är bandet Saosin som har gjort den och den heter You're Not Alone. Kanske inte säger er så mycket men så är det. Har hittat ganska många nya band som jag gillar tack vare att jag har last.fm. Man kan hitta asgrymma band som man aldrig har hört talas om innan och man kan hitta band som är askassa. 
Jag lägger in en video på You're not alone oxå ;)

Fanns igen riktig musikvideo så det fick bli nån japanserie-sak. Men det är låten iaf.

Köpte sånt där naturgodis eller exotic snacks, eller va dom nu kallas, när jag va på willys igår. Köpte rätt mycke, men tack vare att jag bara gillar dom lätta sakerna så blir det inte alls så dyrt iaf. Annars kan det ju bli asdyrt, ett hg kostar väl typ 14 spänn eller nåt. Jag köpte väl typ en halv sån påse och det kostade bara 24 kr! Fast det är redan slut så jag måste åka o köpa nytt. Det är ju typ nyttigt oxå, iaf nyttigare än vanligt godis. Typ godare oxå. Får ta o börja köpa sånt istället. Vem vet? Jag kanske blir nyttig! ;D
Africanos + mexicanos + chilinötter + några andra frön? = awesome!

Det va väl allt jag skulle snacka om. Eller det jag hade lite förslag på vad man kunde snacka om. Allt utom en. Men det får vi ta senare för jag måste scanna in lite bilder o så i datorn först. Så det får bli tills nån annan gång.
Nu ska jag ta o läsa eller skriva eller nåt istället. Antar att vi åker till sommarstugan imon oxå eftersom det skulle bli ännu varmare imon. 30 grader! WoooHooo! Synd bara att man inte bor vid havet så man kan steka där. Men det gå lika bra på en brygga vid en liten sjö oxå. Det enda som man saknar är djupare vatten. Det är så himla långgrunt där. Jag bottnar ute vid vassen, så om man vill ha vass som prydnader så är det bara till att gå ut att hämta. Och om ni har småungar som vill bada, så borde ni åka till den sjön. Västra lägen eller nåt heter den tror jag.

Jaja, ha det bra i värmen så ses vi sen. Fast vem vet, kanske inte blir nån mer istid. Jorden skulle ju gå under 2012, så man vet aldrig. Bäst jag sticker då o funderar ut nåt mer o skriva så jag hinner skriva så mycket som möjligt domma åren innan slutet.

Fan nu försvann det där blinkande strecket som är när man skriver, så jag vet inte vart jag är om jag vill ändra på nåt tidigare. Men jaja...

The End! (...is close, but who knows, we may survive.)
Åh! Nu kom strecket tillbaka =D

Eh, måste man ha en rubrik?

Asså jag fattar inte varför man måste ha en rubrik jämt o ständigt varje gång man ska skriva nåt inlägg. Det tar ju bara tid att komma på nån som passar. O finns det ens nån som passar till just det man vill skriva om? Man kanske inte direkt vill skriva om nåt speciellt utan bara snacka på om allt. Men jaja, jag är kanske bara dålig på att hitta på rubriker som jag inte har haft innan o sådär.

Här sitter jag då igen o skriver (som ni kanske märkt). Ska snart åka till sommarstugan och sola o bada lite. Morfar o mormor är väl där oxå. Hoppas jag kan få morsan till o stanna vid pg:s så jag kan köpa en slush o käka på vägen. Det är gött när det är varmt ute. Det värsta är bara att man kan få sån där hjärnfrossa eller vad det kallas. Sådär så det isar i skallen på en. Egentligen är det väl rätt onödigt att köpa slush, eftersom det är smaksatt is typ. Det kan man göra själv. Köper nån billig cola nånstanns sen fryser man den o hackar i mindre bitar o sen är det bara till o vänta tills den har smält lite sen så är det bara till o käka hemmagjord slush. Fast jag har inte testat så det kanske inte funkar.

Jaja det blev ett ganska kort inlägg igen men jag måste dra nu. Ska dra upp till sommarstugan som sagt. Skriver kanske mer ikväll.

Ha det...

Random, random

Nu sitter jag här utan att veta varför... som vanligt antar jag, men det är lite skillnad! Har lite saker jag tänkte ta med nu. Fast vi får se vad jag orkar ta med.
Here we go...

Dagen började med att jag vaknade i min säng (surprise, surprise!), satte mej upp o glodde på klockan som en jävla fåne ett tag innan jag lyckades starta nåt som kallas hjärnan o fattade vad den visade. Efter ca 5 min så hade jag kommit fram till att klockan va för tidigt (04.23) så jag la mej ner o sov några timmar till så klockan hann bli halv nio då jag inte orkade gå upp. Så jag tog mod till mej för att anstränga min arm så jag kunde flytta den ca 10 cm upp och ca 20 cm bort för att nå mitt gameboy (gammalt skit, jag vet. men det är alltid nåt att roa sej med när man känner sej som en zombie). Morsan vaknade nån timme senare (kanske av att jag svor för högt när jag spelade o dog) och då gick jag oxå upp.
Senare drog jag till tranås. Gjorde inte så mycket där egentligen mer än att sitta o snacka med mormor o morfar en stund innan vi åkte o handlade. Sen åkte vi hem o jag har typ suttit o läst hela dagen fram tills nu då jag kom på att jag har en blogg att uppdatera oxå.

Okej, ska upp ganska tidigt imon tror jag. Jag får ju för mej lite sånt ibland. Ska väl bl.a. jobba lite. Med detta menade jag att jag inte orkar skriva mer så jag fortsätter imon eller nån dag. Men ni kan ta det lugnt, jag tänker berätta om dom där sakerna jag tänkt skriva om nu, men som vi tar nästa gång istället.

Ha det...

Sunshine!

Tjenare!

Idag när jag vaknade så var det ca 40 grader ute i solen (mot väggen då). Det är ett tecken på att det blir en bra dag. Så nu har jag ätit, duschat, chattat lite med kompisar och ska snart gå ut för att steka mej lite i solen. Lite synd att vi inte kan åka till sommarstugan nu när det är så nice ute. Vi har ju typ varannan vecka som vi får vara där. Hade vart skönt att ligga där uppe och solat och när det blir för varmt eller nåt så rullar man bara åt sidan så man hamnar i vattnet. xD

Beställde lite nya kläder från halens igår oxå. Dom kommer nog i början på juli, det sa dom iaf men man vet ju aldrig sådär när man skickar efter. En ny bikini bl.a köpte jag, och sen självklart lite mer saker. ;)

Nä nu ska jag gå ut i solen och ha det skönt. Kanske skriver mer i kväll sen.

Mysigt i husvagn

Ja nu har det ju gått en dag för långt men va ska man göra när man är jag och nördar film som en jävla jude.
I måndags så åkte jag ju till Jonna för att sova över i hennes husvagn. Så när jag hade pallrat mej dit så drog vi med Jonnas farsa som driver, och åkte för att hyra film och köpa chips & cola på Konsum. Självklart när vi står i kön så lyssnar man på vad andra pratar om och så. Och då hör man nån som säger "Fick jag en brödrost av dej?", och när man vänder sej om så står Maxx, Viktor; Oscar och Conny lite längre bak i kön. Så det var alltså Maxx som hade frågat nån av dom andra om han hade fått en brödrost av honom. Jonna och jag började såklart flabba. Men nu tillbaka till husvagnen....
Vi packade ihop allt som vi skulle ha därute i släpkärran och vi kom fram till att två pers som oss, skulle behöva 9 st kuddar. Jonna sov alltid med 6 st, så då tog hon ut ytterliggare 3 st till mej (så generös man får va). Vi bäddade och gjorde allt klart och sen gick vi in och glodde på tv (2 ½ men). Ca 1 h senare så blir man ganska tråkad & föreslår att vi ska dra ut till vagnen och glo på filmen vi hyrde (Eden Lake). Den rekomenderar jag inte till sånna som vill ha skräckfilmer... En sån film som den skulle jag kalla mer Thriller eller nåt. Sen glodde vi på halva Snakes On A Plane innan jag fick stänga av för att Jonna då hade somnat. Hon vaknade upp när jag precis skulle stänga av men somnade inom 3 min igen. När vi vaknade så undrade jag om det inte va typ 30 grader inne i husvagnen och vi öppnade fönstret och glodde på en film vid namn Knowing. När den va slut så var jag tvungen att dra hem för att jag då hade fått ett sms av brorsan Ante att maten var klar om 30 min. Jag brukar aldrig vara hungrig när dom andra i detta hus är det. Oftast så struntar jag i att käka frukost bara för att jag senare ska kunna käka middag vid 1.
När jag hade kommit hem och allt så la jag mej för att sola. Sen när det blev för varmt (eftersom luften står still här uppe) så gick jag in för att glutta på ännu en film (Push).

Roligt liv jag har va? Film, käka, sova, dator... det är en vardag för mej xD

Blogg o film

Igår så gjorde jag typ inget förrens vid typ sju. Då skickade jag ett sms till Jonna o frågade om hon hade lust att va en stund. Så jag stack bort till henne en stund. O där hjälpte jag henne med o skaffa en blogg o visade lite hur man ändrade färg på länkar o annat. Hon hade haft en blogg innan som hon hade raderat eftersom hon inte fattade hur man fixade allt o så, men nu visade jag henne så nu ska hon oxå blogga. Hon hade skrivit ett sånt där shamela-shamela-testing-testing-inlägg så jag kunder hjälpa henne med att byta färg på inläggstexten. O redan efter 3 min sen hon hade publicerat inlägget så har hon fått en kommentar från någon Emelie som ville att hon skulle kolla in hennes blogg. Jag har då aldrig fått nån så kommentar från nån jag inte ens känner! Fast det är lite störande att alla ska kommentera inläggen bara för att man ska glo på deras blogg. Men jaja.
Efter att jag hade hjälpt henne med grunderna till bloggen o så så satte vi oss för o glo på nån skräckfilm. Rest Stop hette den nog tror jag. O Jonna var tvungen att hämta dvdn o koppla i den. O det gör man då på bästa sätt genom att krypa in i hyllan o täcka för allt ljus. Så allt jag såg av Jonna var hennes röv o två fötter som stack ut. Jag satt då o väntade i soffan med filmen i handen. Jag ville nog mest bara se den för att det va han som hade gjort Supernatural som hade gjort den filmen. Tyckte den va lite cpig, men den gick ju att glo på iaf. Det va nån gul bil som snodde nån tjejs pojkvän o sen kom den efter henne oxå så dog nån polis o nån tjej i typ ventilationen på dass försvann efter att hon hade spytt upp en massa blod som såg lite udda ut... värsta fläckigt. Jaja, det låter mysigt va?

När ja va ute o jobbade så kom Viktor, Maxx o Conny flygande på sina cyklar. Viktor sa bara hej o fortsatte eftersom han hade glömt att han inte hade några bromsar eller nåt, så han åkte ner för backen innan han hann stanna. Conny som va precis efter Viktor hade bromsar o stannade, men tänkte inte på att Maxx inte hade bromsar o han cyklade precis bakom Conny. Så Maxx va tvungen att svänga o åkte nästan ner i diket samtidigt som han sa "aaaah jag haaar iiingaaaa brooomsssaaar juuuuuuu!". Så stannade dom o pratade en stund o Viktor som väntade där nere började cykla tillbaka upp. När han hade kommit ungefär halvvägs så sa Conny "men vi ses" (som vanligt) o cyklade ner så Viktor va tvungen att vända igen. Stackars honom. Eh, Maxx stannade lite till för att... jag vet inte riktigt... o Conny o Viktor bara cyklade vidare utan att vänta. Så Maxx va tvungen att cykla efter som en rabieskanin efter en morot för att komma ifatt dom. O jag kunde återgå till mitt tråkiga jobb. Detta var innan jag hade åkt till Jonna, det kom i fel ordning men jag orkar inte ändra det.

Boring...

HEJ GOTT FOLK OCH INVÅNARE I VÄRLDEN!
Va vackert det var med ett streck över meningen! Tycker ni inte det? Ja, det kanske märks att jag har tråkigt, men jag ska inte tråka ut er mer än vanligt. Så nu till själva meningen med detta inlägget...

Vaknade vid halv 12 idag och var förvånad över att jag kunnat sova så länge. Hade världens värsta och cpigaste dröm också. Drömmde att jag var nere i några kloaker och sprang. Jag tror jag sprang från något, och kom ut i något konstigt rum (om det nu kan kallas rum eftersom det var i kloakerna, och jag har aldrig hört talas om några rum där nere). Där såg jag iaf lite annat folk som hade släpats dit. Och så tvingades jag typ välja mellan två av mina bästa kompisar att rädda. Fick bara välja en av dom, så den jag inte valde skulle bli spetsad av massa järnsaker. Eller nåt sånt... Det var iaf den värsta drömmen jag har haft på länge, för annars brukar det typ vara att jag slåss mot en massa zombies och massa.

Hur som helst så åkte jag till tranås med morsan efter att vi käkat middag och lite. Hon skulle skjutsa brorsan till hans kompis Dennis, som bor där. Så när vi dumpat av brorsan så åkte vi till Lidl och handlade. Sen åkte vi hem, så det var inte nån lång stund som vi var i tranås. När vi kom hem så regnade det och åskade som fan, så strömmen gick i halva huset, hur nu det kan gå till...? Det var ganska mysigt iaf.
Annars har jag bara haft tråkigt hela dagen. Synd att Katta är i Turkland och har sej, så man kunde inte ringa henne och fråga om hon ville spela lite Rock Band med mej heller. Visst vi har ju Rock Band 2 här som brorsan har köpt men vi har inga instrument som man kan spela med. Lite udda tycker jag xD Men, men... det är väl inte det roligaste att bara sitta och spela RB hela kvällen heller men hellre det än att bara sitta och glo in i väggen ;D

Fanns det ens nån mening med detta inlägget? Får se om jag skriver mer senare sen, om jag kommer på nåt.
Ha det bra sålänge!

Behöver man ens säga något om bilden när det står vad det är? Annars för folk som fattar jättetrögt så är det Rock Band logon...xD

Midsommar

Idag har jag vart i sommarstugan, och det är samma varje år. Vi kommer dit äter, babblar typ tio min, fikar och åker hem... Och det var typ det vi gjorde där. Fast nu har mormor och morfar en valp (som snart inte ens är en valp längre) som har rövmycket energi, så jag hängde lite med han. Skulle va lite nice att stanna där uppe i sommarstugan ett tag, leva sådär billigt fast ändå bra lixom. Elda i spisen för att få lagom med värme, ingen dator (så man kanske inte är så beroende sen när man kommer hem), bara använda en tv med tråkiga kanaler som det inte finns ett skit att se på och sånt... Sen får man ju tystaden. Ingen broder som spelar musik som till en döv så man inte hör sin egen musik som man har rätt i öronen. Och det bästa av allt, man är ensam o kommer ifrån familjen ett tag. Kan berätta det att jag och morsan i samma rum för länge, inte är den bästa idén. Det funkar mellan mej och brorsan, men mest för att han inte pratar om han inte har nåt att säga. Men morsan pratar eller sjunger för sig själv hela tiden. Fast det brukar gå rätt bra iaf.
Jaja, får la ta och dra till sommarstugan och stanna där nån gång sen. Ska ju hänga med Sussi (min moster) till Stockholm oxå. Så vi får se när det blir. Är ju helt ledig vecka 28-29, då har jag inte nåt att göra. Så det får väl bli då...


Kramar till alla som vill läsa min blogg! xD

Slänger med lite bilder oxå...

Oj den va visst lite suddig... men, men... Detta är då Dino, den äldsta hunden.

Här tigger han antagligen nåt. Men fortfarande lika mysig ;)

Fick tyvärr ingen bra bild på Ringo idag (han sitter ju aldrig still), så jag får ta en annan. Denna är han dock lite yngre på.

Slänger in en till på Ringo bara för att han är så himla söt xD

Mycket vill man ha, lite får man

Nu skriver jag igen... Har typ haft tråkigt hela dagen, så får ta och skylla på det xD
Jag gillar bilder och skulle önska att det kom upp lite fler bilder här på min lilla lama blogg. Visst jag har en kamera som duger helt klart, men eftersom jag är ganska bortskämd så vill jag ha en systemkamera. Så det blir sådär grymma bilder. Det behöver kanske inte vara en überbra sak som kostar svinmycke, men sådär lagom.
Sen vill man ju som vanligt ha en bärbar dator som man kan sitta med i sängen o chilla runt. Får la se om jag kan spara ihop till en lite billigare sak som man kan ha som skriv o bild dator eller nåt liknande... Jag skulle oxå behöva en ny mobil eftersom min typ har lagt av helt. Vibratorn på den är paj så har man ljudlöst på i skolan eller nåt så vet man inte om man får sms eller om det ringer, själva spaken på den går inte att bläddra med ibland, ljudet lägger av lite då och då, den skickar tomma sms lite när den själv känner för det... Har säkert glömt nåt men slutsatsen är att den är skit. Nåt man mer skulle vilja ha, fast som inte alls är nödvändigt, är ju fler tröjor från band o så. Har ju bara en In flames och en Sonic Syndicate tröja än sålänge. Men hoppas det blir fler från olika band och fler från banden som är bättre än andra! xD Jag kan komma på mycket som jag vill ha, men då skulle jag antagligen inte ha några läsare kvar (utom en).

Midsommar imon med. Ska nog till sommarstugan o chilla med släkten (om det nu går att chilla med dom, men brorsan ska ju med så får ta o retas lite med honom... eller snacka spel xD)

Nu kan man inte klaga på att jag inte har skrivit något på bloggen på länge, för detta är nu tredje (och sista) inlägget för idag!

Ha det...!

Dodge Charger + Ford Mustang

Kom på en liten ny sak jag kunde skriva om, som lite extra för att jag har vart så dålig på att uppdatera och så...

Jag vill ju ha en moppe som man kan glida runt o ha lite skoj med. Men nu börjar jag fundera på om man kanske skulle ta och spara pengarna så man kan få en vettig bil sen istället. Hehe, visst jag lär väl aldrig få den bilen jag verkligen vill ha eftersom det är en Dodge Charger (för dom kan man ju säga att dom kostar lite) men man kan kanske få en lite bättre än en skrotig gammal golf, eller vad det nu är folk som ska ha bil för första gången nu köper.
Den bilen jag drömmer om att ha nån dag är just en Dodge Charger 2009 SRT8, eller vad dom nu heter (jag är inte precis den bästa på bilar). Eller en Ford Mustang GT500KR 2007 (om den heter så), fast jag får ju inte körkort på ett tag. Det är många år kvar, känns det som. Fast i början lär det väl bli nån vanlig gammal billig golf eller nåt, som alla andra köper...

Här kommer bilder på bilarna xD

Dodge Charger 2009 SRT8

Ford Mustang GT500KR 2007

Nässjö o Supernatural

Antar att ja är lite dålig på att uppdatera o sådär men vet lixom inte va ja ska hitta på att skriva som funkar för er andra att läsa utan att bli helt uttråkade. Fast ja borde nog försöka fixa så man får lite fler som läser min blogg. Har ju inte så jättemånga än, men egentligen så kvittar det väl. Ja bloggar nog mest för att ha nåt o göra o för att det kan va skoj.

Igår så fick ja dataförbud av morsan. Hela dan! Bara för att ja hade suttit vid datorn hela tiden i två dar. Men just som ja började få megatråkigt så kommer det ett sms från Jonna (en av mina bästa vänner) och frågar om ja vill hänga med till nässjö o fika o lite. Min räddare i nöden! Eller nåt sånt... I alla fall, när vi kom till nässjö så dumpade vi Jonnas morsa nånstanns o stack iväg o fikade själva. Sen gick vi typ till Åhlens där det va 70 % rea på alla smycken o skit. Så då köpte ja en ny hårklämma, ett hippieband, nya hårsnoddar o två par öronhängen. Allt det kostade bara 35 spänn. Det är billigt enligt mej (för dom flesta skulle ja tro). Vi gick in på Lindex o glodde lite oxå. Sen gick vi ut o väntade på att Jonnas morsa skulle komma dit eftersom vi hade bestämmt att vi skulle träffas där. Så kom hon o sa att hon bara ville gå o glo på nåt mer innan vi stack hem, så då kubbade (sprang) Jonna o ja in på hemköp där det va helt öde o inte fanns ett skit att köpa. Allt va typ rensat. Ja började tro att det hade kommit in en förbannad folkmassa o snott allt dom kom åt o sen stuckit (för folk är ju lite udda ibland), men det visade sej att dom skulle stänga igen. Så vi gick mot utgången o då såg vi att det fanns en hylla med lösgodis kvar (Hallelujah moment!), fast det va typ det enda som fanns kvar. Så då raffade vi med oss lite godis innan vi gick o betalade hos en kärring i kassan. Tyckte hon verkade lite borta o så eftersom hon sa trevlig helg till oss, när det egentligen va onsda. Men vem vet? Det kanske är nån ny lag eller nåt liknande. Att onsda ska va en helgdag nuför tiden. Jaja hur som helst så när vi kom ut så går vi o sätter oss i nån slags udda rondell (fast det inte får köra några bilar där) o väntar på att vi ska få åka hem. Så när ja väl är hemma så får ja tråkigt direkt o sätter mej o glor på Supernatural (igen).

Idag så fick ja äntligen sitta vid datorn igen! Så det första ja gör när ja vaknar är att sätta på datorn o loggar in på msn. Sätter på lite musik (Sonic Syndicate, Adept o Saosin) o väntar på att folket på msn ska börja trilla in. Det tar evigheter så då surfar ja runt lite på internet o chillar på last fm. När ja blev tråkad på det så flyttade ja mej från dator en meter bakåt till sängen o satte mej för att glo på dvd. Har inga bra filmer som man inte har sett 500 gånger redan så ja fortsatte att nörda Supernatural, men det blir rätt långtråkigt i längden o ja började sakna musiken. Om man känner mej lite sådär bra, så vet man att ja är beroende av musik o kan inte va utan det för länge. Så då flyttade ja mej till datorn igen. Satte på musik o första låten som kommer upp är Power Shift med Sonic Syndicate. En låt som sprängde sönder alla andra låtar ja hört o blev min favorit första gången ja lyssnade på den. Då blev hela dan genast mycke bättre. Ja undrar bara hur många gånger jag egentligen har lyssnat på den låten. Eller hur många låtar ja har lyssnat allt som allt på Sonic Syndicate. För på last fm så står det att ja har lyssnat på Power Shift 46 gånger och att ja lyssnat på 511 låtar allt som allt av dom. Men det stiger ju hela tiden, så imon har ja antagligen lyssnat på 590 låtar av dom eller nåt... Men det är ju inte allt ja har lyssnat på utan ja har ju en ipod som ja använder (när inte datorn är på) varje dag oxå. Så det är säkert minst dubbelt så mycke. Sen har man ju lyssnat hos kompisar o man har ju lyssnat på datorn fast man inte har haft på last fm så det scrobblas upp o räknar o sådär...

Fick oxå en sån där udda tanke när ja glodde lite halvtråkad på dvdn innan. Tänk om det faktiskt finns demoner o spöken o skit i världen utan att man vet om det? Vem vet, ja kanske är besatt av en demon just nu fast ja inte vet om det. Fast det hade ja väl kanske märkt.
Men mest tänkte ja på att det skulle va skoj om det fanns lite sånna där saker som det inte gör nåt om man dödar när man känner för det. Då hade kanske inte världen vart så tråkig. Det va avsnittet Hell house ja glodde på som fick mej att tänka. Det är ju ett hus som det är nån jäkla cp ande i som hänger folk som kommer in i hans hus o så... Fast det egentligen bara är några ungar som hittat på allt o har målat nån cp symbol på väggen i huset o sen spridit rykten på internet så massa folk nu tror på att det är sant o den där symbolen gör att det blir sanning o sånt. (shit vilken lång mening det blev...eh, ja...)
Det skulle va skoj om det verkligen funkade i verkligheten. Då kan man ju sprida att ett hus är fullt av rosa kaniner som skiter sockervadd så det blir sanning. Fast det hade väl vart en udda hobby... Att få udda saker att bli verklighet.

Nähepp nu ska ja gå o göra nåt annat ett tag... Men inte utan ipoden.
Tjong pong! (det låter som nåt man säger när man ska gå. det kanske redan är nåt land i världen som säger så...Annars har ja kommit på nåt nytt ord för hej då eller vi ses eller nåt)

Slänger in en bild oxå!

Mm, det kan behövas lite randombilder i världen...

Sonic Syndicate at dreamhack 2009!

Det va här Katta o ja va! vi är förresten med på filmen lite då o då. Står längst fram o typ till höger på filmen, ibland i mitten.


Min Sonic Syndicate tröja som ja köpte där hade ja på mej när ja fick en kram av Roland och den luktar som honom än! Fast bara lite :(

Sonic Syndicate!

Har precis kommit hem från dream hack och kollat på Sonic Syndicate när dom har spelat. Det va grymt bra! Nej det va mer än grymt, det ägde sönder! Jag vet inte riktigt vad man kan säga, för allt ja kommer ihåg är att jag glodde på dom när dom fixade allt innan spelningen, tog kort, glodde på dom när dom spelade, tog kort, sjöng med o skrek o va överlycklig, tog lite mer kort, o gick runt lite efter spelningen o hittade Roland Johansson som är en av sångarna som snart lämnar bandet som står o pratar o skrattar med några andra, går fram till honom o frågar om han kan skriva sin autograf på min arm o frågar om han ställer upp på ett kort, och det gör han (jippiii!). Han lägger armen om mig o Katta tar ett kort, det va fan det bästa som har hänt mej, för han luktade asgott. Och jag kanske har glömt att säga att jag köpte en tröja av honom oxå :D
Det värsta var när dom spelade o alla skulle hoppa, för då trycktes man ju upp mot det där staketet o knuffades hit o dit. Men man får väl bara ta o skylla sig själv när man ställer sig längst fram. Dom gjorde en Wall Of Death oxå, men jag va inte med på den. Ville inte precis bli mosad, mer än vad man redan va. Men det glömde man snart bort när jag skulle ta kort på Robin Sjunnesson som spelade gitarr precis framför mej just då. Just när ja skulle ta kortet så glor han rakt på mej o blinkar med ena ögat! O då är ja så jävla dum att ja glömmer att klicka på knappen så man får ett kort. Så det sket sej.
Jag blev lite besviken när dom inte spelade Power Shift, men dom spelade Aftermath, Denied, Red Eyed Friend och massa mer bra låtar :D
Det va oxå lite synd, när man såg Roland efteråt o ville ha autograf o lite, så står han där ensam. Det skulle vart mycke bättre om dom andra i bandet oxå hade vart där så man hade fått en chans att få autograf av dom med. Men ja är lika glad ändå. Och det kanske man förstår om man tänker efter, att det är han som är minst tröttast o mår bäst av dom. Den som mådde sämst va Richard Sjunnesson, för honom såg man gå bort till trummisen John Bengtsson o så ser man honom värsta säger "fy faaaaan! fyy faaaan asså!". Sen den som mår näst sämst är väl typ Roger Sjunnesson som spelar gitarr medans han hoppar runt o snurrar snabbt som fan på samma ställe o headbangar o har sej, så han mär nog inte så bra han heller. Men Karin Axelsson, Robin Sjunnesson o John tycker jag kunde ha kommit ut för dom gjorde inget speciellt som va asjobbigt. Fast det är väl bara Roland som ville va extra snäll eftersom han snart lämnar bandet då... Sen är det ju varmt som fan därinne med alla datorer som är på o folk som står aspackat omkring en. Helt underbart(!) hehe.

Nu ska jag sova för jag är astrött, men antagligen kommer jag inte kunna det o kommer nog bara ligga o tänka på att jag har kramat en från Sonic Syndicate.

Gonatt allt folk som vill läsa detta :D

Roland och Robin. Och John där bakom mellan dom.

Roland singin'

Ledsen för den dåliga kvalitén, men har inte den bästa kameran för sånt här o dom bakom mej stog aldrig still så det va lite svårt... Men här är iaf hela bandet. Från vänster till höger har vi: Trummisen John, sångaren Roland, gitarristen Robin, den andre gitarristen Roger, sångare nr 2 Richard, bassisten Karin.

Och då bilden på mej o Roland efter spelningen. Jag ser lite mobbad ut för Katta va lite för snabb med att trycka på knappen så jag han bli något sådär normalare i fejan efter min grimas som jag gjorde.

Man måste ju ha med lite reklam om deras nya album med nu då...

Roland och Roger lirar...

Karin med sin bas.

Sry för den lite mörka bilden, men det va för mycke ljus för att det skulle gå med blixt o för lite för att man skulle se ordentligt. Men här är alltså Roland till vänster o Richard till höger, o dom sitter o babblar om nåt innan spelningen.

Här growlar Richard för fullt. O det är Robins ben där till vänster, sen är det nån vakt eller nåt o en kamera-man.

Oxå suddig, men det är Roger som lirar på sin gitarr.

Lite synd att Katta inte skickade alla sina bilder som hon hade tagit. Så jag hade kunnat se dom när jag ville o så senare, men får väl be henne om det sen nån gång.

Glöm bort dom gamla tiderna o lev i nuet!

Nu är det såhär att ja har funderat igen... Varför tycker man att man saknar dom gamla tiderna? Alltså att man saknar det man hade när man va liten eller yngre iaf. För det gör ja oxå ibland. Ja har saknat den tiden då ja lyssnade på en viss musik o när farsan bodde i det röda huset (det första huset ja bodde i) t.ex. Det va nice. Man kunde bara gå över gatan o va med katta om man ville, o slapp slänga sig på cykeln o cykla ner även om det ösregnar. Gamla goa tider det...
Men ja tycker ändå att det är lite illa att alla saknar dom tiderna. Ja menar, lev i nuet o ha de bra o önska dej inget som du hade men som du aldrig riktigt kan få tillbaka. Önska dej nya saker. Önska dej ett eget nytt ställe där du kan få vara ifred o bo ihop med din kille/tjej (det beror väl på vem som läser detta) om du vill bo ihop med någon. Fast en del kanske önskar att bo ihop med en kompis o studera ihop eller nåt liknande. Visst det är väl bra att ha minnen o sånt, dom behöver man inte glömma bort. Men önska dej inte tillbaka i tiden, även om det kanske är lätt att man vill det ibland.
Ja vet inte, det kanske bara är ja som hatar historia. Men det är iaf va ja tycker.

Ha det...!

Bye bye history!

Hello Future!


Supernatural


Det är rätt skumt egentligen. Att man kan sakna nåt man just glott på. Jag har ju fan suttit o glott på säsong 1-3 av supernatural, men ändå saknar jag det redan. Har inte fått säsong 4 än men den kommer nog snart. Fast den säsongen är inte så bra. 1-3 är roligast. 4:an är bara som brorsan sa: "i fyran är det typ bara 'hey jag är en ängel o du är en demon så ja kan inte va me dej' "
O det tycker jag han har ganska rätt i. Visst det är väl fortfarande så bra att man vill kolla på det men det är inte som i dom 3 första säsongerna. Där är roliga komentarer o man vet inte riktigt va som kommer komma i nästa avsnitt. Så är det inte i 4:an. Där vet man nästan alltid att i nästa avsnitt kommer det att hända nåt sånt o han där kommer att komma tillbaka o va med i det avsnittet, o så... Sen saknar man dom där gamla skojiga komentarerna som kommer lite då o då.

Kan ge lite bättre info om supernatural:

Supernatural är en serie som ska va nån drama/skräck. Men det är inte så läskig o sådär som man skulle tro. Visst kan man tycka att något är äckligt eller att nåt kommer upp fort så man rycker till lite, men värre än så är det inte.
Det handlar om två bröder, sam o dean winchester (jared padalecki spelar sam o jensen ackles spelar dean), som åker runt i en svart chevrolet impala ss -67. Jävla snygg bil om ni frågar mej. Dom utreder oförklarliga o onormala händelser. Dom jagar demoner, spöken, varulvar, vampyrer, gudar....you name it. Det kan till o med vara folks myter som besannats o gamla legender som upplevs. Bloody mary är ett av dom första avsnitten i säsong 1.

säsong 1
Dean dyker upp i sams dörr o påstår att deras farsa har varit på en jaktresa o inte har återvänt. Dean ber sam om hjälp, men sam vill inte följa med pågrund av tidigare problem med sin farsa. Sam ger till slut med sej o dom ger sej av. Tidigt i säsongen dör sams flickvän jessica. Sam tror att om han hade stannat istället för att åka iväg med sin bror, att han hade kunnat skydda henne. Han beslutar att inte gå till sin skolintervju och jaga det som dödade hans flickvän. Att sam o deans mor dog på samma sätt när sam va en baby, orsakar att bröderna tror att det kan vara samma sak som dödade jessica. De tror att deras familj är bundna på nåt sätt till en demon som nämns i faderns mysko dagbok. Dom hittar sin far till slut. O i slutet av säsongen säljer deras far sin själ till demonen som dödade deras mor o jessica, för att rädda dean undan döden. Dean o sam bestämmer sej för att följa efter demonen men samtidigt hjälpa andra genom att döda andra övernaturliga saker på vägen till demonen.
säsong 2
I säsong 2 är det tydligt att demonen (Azazel) har större planer för sam. Natten då deras mor dog, va han inne i sams barnkammare o infekterade sam med demonblod genom att droppa sitt eget blod (som innehåller svavel) i hans mun. Det gör att sam, vare sej han vill eller inte, får pysikiska gåvor att se syner. Demonen har gjort detsamma till andra barn som fyllt 6 månader (eller vad man ska säga). Alla får inte samma sorts gåvor som sam men han är inte ensam om att vara synsk. I säsongens slut dödas Azazel. Men inte förrens han har fullgjort sina planer, o en port till helvetet är öppen, om än bara tillfälligt, att släppa en hel hord av demoner i världen. Detta leder oxå till att sam dör o att dean gör som sin far o säljer sin själ för att återuppliva sam. Dean har då bara 1 år kvar att leva.
säsong 3
Nu ska dom då försöka rädda dean undan sitt avtal. Längs vägen möter dom en demon som heter ruby som är intresserad av sam o påstår sej kunna hjälpa dean ut ur avtalet. Dom träffar oxå bela talot, en köpare o säljare av ockulta objekt som ständigt är som en nagel i ögat på dom. Bröderna lyckas så småningom spåra demonen som håller i deans kontrakt, ett kraftverk till demon som heter lilith som oxå vill se sam död (pågrund av att demonerna känner sej hotade av sams demonblod o gåvor). Men i slutändan misslyckas sam o ruby med att rädda dean, som dödas och skickas till helvetet.
säsong 4
Det börjar med att dean vaknar upp yrvaken o förvirrad i en grav, efter att ha räddats av en ängel som heter castiel på order från gud. Sam har utvecklat sin kompetens med hjälp av ruby under de månader som dean varit död. Det visas snart att dean återupplivades för att hjälpa till att döda liliths avsikt att bryta den 66 sigill, som skulle låta lucifer gå fri ännu en gång. I säsongens final dödas lilith av sam, men hennes mord är den sista sigill. Ruby ledde sam hela tiden, och dean dödar henne i hämnd. Med att sam dödat lilith, o lyckades bryta den slutliga tätningen, lucifer är nu fri att frigöra helvetet på jorden.

Ja, det är väl det mesta som har hänt i supernatural, o det ska komma en säsong till som ska bli den sista. Antar att ni är ganska trötta på att läsa nu, så jag ska ta o avsluta detta nu.

Jag ska sova nu oxå tror jag, innan ja däckar här. Gonatt alla folk ja inte känner! o dom ja känner oxå såklart...

Glöm va jag sa...

Hey people!
Eh, det där ja sa om att skriva ett nytt blogginlägg en gång i timmen? Glöm det. För det har ja kommit på att ja gör oxå ibland. För ja skriver när ja har tråkigt, och det har jag rätt ofta. Ja skrev ett nytt inlägg istället för att radera det gamla för jag inte orkar ta bort det. Som ni kanske märker så har ja tråkigt nu. Har precis målat naglarna och ska göra mej i ordning innan jonna kommer o hämtar mej. Det är ju skolavslutning ida kl. 10.30.

Tänkte berätta vad som hände på last.fm.se för några dagar sen. Det va såhär att ja satt o glodde runt lite o så... o ser att ja har en vänförfrågan. Klickar mej in för att se vem som vill bli min kompis. "Hmm, nån som heter Avatar..." tänkte jag, o glodde lite på det där "om mig" saket. O så ser ja att det är ett nystartat band från göteborg! Ja accepterade vänförfrågan o nu är dom mina kompisar, men ja fattar fortfarande inte varför dom ville bli vän med mej, kanske för att det står att ja gillar melodic death metal eller nåt... ja vet inte. Men dom va ganska bra tycker ja så vi får se vad som händer. Tycker det va lite onödigt för dom att ha last.fm eftersom dom bara hade lyssnat på 10 låtar. Men jaja, ja ska väl inte lägga mej i.

Om ni har tråkigt nån gång o tyckte last.fm lät lite skoj så gå in på www.last.fm.se o skaffa ett acc o bli vän med mej xD

I like pie...

Hehe, sångarna richard och roland i sonic syndicate verkar jävligt skojiga när dom ska spela 360, men inte vet hur man startar spelet xD

Dom pratar lite blandat svenska och engelska men man fattar bra ändå :p
Lite kul random där i slutet med "I like pie..." Tror han sa det för att han tog paj spelet, men man vet ju aldrig med honom xD

säg gärna vad ni tyckte om den oxå, för det kanske bara är jag som tyckte den va skoj. o om ni tyckte den va kul så kan ni söka på "sonic tv" på youtube.com. det finns episode 1-9 om ja minns rätt. nummer 3 tror ja det är som jag gillade bäst, bandet lägger sten i gitarristen robins säng xD

Bye, bye friend! <3

Sista dagen imon som man får träffa Viktor. Om man inte åker o hälsar på eller om han gör det. Har gått i samma klass som han sen i 1:an eller nåt sånt, kanske redan i förskolan. Så det kommer bli lite surt. Men, men... man kan väl inte precis hindra honom från att försvinna. Han ska flytta till tranås, så det är ju inte så långt men man kommer ju inte träffa han i skolan varje dag o så. Det kommer bli jävligt surt på So-lektionerna när han inte är där. Ingen som kan retas med lärarna. Det är ju han som får allt att bli skoj, det kan ni till o med fråga jonna om. Han är skratt framkallande på nåt sätt, ganska mysko om man tänker efter. Men han kommer ju alltid vara en av dom bästa vännerna man har haft iaf. En i gänget lixom.

Jaja han får ha det bra i sitt nya liv, eller va man ska säga.

Kanske kan fixa några bilder på mina kläder o lite oxå... men senare!

Vackert, vackert

Hehe. Tänkte bara berätta hur osmart jag är ibland.
Satt typ hela kvällen igår och letade efter ett ställe där man kan ändra färgen på kommentartexten. Testade alla möjliga ställen utan att det funkade. Eftersom jag inte ville förstöra något annat som jag hade ändrat innan, så tryckte jag ju bara på förhandsgranska. Och det är klart att det försvinner om man trycker på länken in till komentarer. Men så långt tänkte ju inte jag (även att Katta föreslog det). Men idag så tänkte jag att jag skulle testa en igen som jag trodde va rätt. Och när jag skulle trycka på förhandsgranska (igen) så råkade jag trycka på fel! Men det gjorde inget för det var ju rätt. Men det blev ju en helt random färg. Men syns gör den ju xD Så nu har jag iaf bytt. Det är asfint nu.

Jävlar! Jag råkade dra upp hålet i strumpan nu oxå. Om det är något intressant att veta...

Det är oxå en cp grej jag har gjort i mitt liv... Alldeles nyss faktiskt. Då va det såhär att jag satt och chattade med Katta (gör jag fortfarande då men det vet inte ni xD) och då skulle jag skriva "hopp" som "jahopp" ni vet... men så glömmer jag att flytta på fingret. Så när jag skickar det så står det "hooo" istället för "hopp" Vetefan va Katta tänkte, men antagligen kommer hon berätta det för mej i en kommentar om en stund. Jag tror inte hon tänkte så mycket på det faktiskt, för hon vet hur jag är xD

Skolavslutning imon då oxå. Jag sitter kanske i kyrkan och sjunger (inte för att jag brukar sjunga där då) den blomstertid nu kommer medans Katta kör upp. Hoppas hon inte kuggar för då måste vi åka buss in till jkpg på sönda då vi ska till dreamhack och glo på sonic syndicate. Men det tror jag inte att hon gör, om hon inte råkar bli jävligt nervös medans hon ska köra. Vi får hoppas och be för att hon klarar det. Eller ni kan be så hoppas jag för be är inte min grej xD

Ja hur som helst så ska jag inte tråka ut er mer än nödvändigt...

Ha det gött!

folk = störande

Jag vet inte men jag tycker folk är störande. Inte alla såklart då men oftast har alla något som någon reagerar på. Fast vem vet, det kanske bara är jag som är lättstörd eller vad man ska säga. Om jag bara letar så hittar jag alltid något förr eller senare som jag stör mej på hos folk. Det kan vara personer i familjen, vänner, faktiskt dom som ja inte känner eller ens har träffat oxå. Vet inte riktigt hur det funkar, men det går tydligen att störa sej på det mesta. Jag tycker t.ex. att det är störande med folk som bloggar och skriver ett nytt inlägg varje timme som går. Om dom vill skriva ofta så räcker det väl ändå med en på morgonen och en på kvällen eller nåt (undantag ibland om man kommer på något som inte passar in i förra inlägget). Annars så kan dom väl lägga till ett nytt stycke på ett gammalt inlägg, men det kanske bara är jag som tycker.
Och idag så blev ja förbannad på en i klassen oxå. Vi var ute vid skärsjö och hade trevligt och blablabla (eftersom sommarlovet börjar på torsdag), ni vet sådär som lärare brukar bestämma o så...
Jaja, hur som helst så hade vi med oss fika som vi käkade direkt när vi kom fram, och alla hade inte gått i en stor klunga som på dagis (det var förresten några som inte ens tog samma väg som oss andra), så det var många som kom efter mej och några till. Jag som jag är, fick tråkigt så fort jag kom fram och insåg att "mitt gäng" eller dom "skojiga" i klassen inte hade kommit dit än, så jag tänkte att jag skulle gå och möta dom så jag fick något att sysselsätta mej med lite till. Men då visste jag inte vilken väg dom hade tagit så jag visste inte heller från vilket håll dom skulle komma ifrån. Så jag frågade några andra som hade kommit dit före mej, vilket håll dom hade kommit ifrån, men dom hörde inte eftersom det var en viss jävel som hela tiden avbröt mej o svarade åt dom istället för att hålla käften som normala människor och låta dom svara själva. Så jag dumpade hela skiten och gick upp på vägen så jag skulle se dom när dom kom.
Men så höll hon på, som hade avbrytit mej, att avbryta och svara alla andra oxå hela dagen. Och jag fick reda på när vi gick hem från skärsjö, att dom flesta tycker hon är jobbig och störande. Så det var inte bara jag.

Just det ja!
Kanske borde berätta varför jag ibland, på vissa inlägg skriver sådär fint som i detta och andra med förkortningar och så. Det beror på om jag orkar skriva fint eller inte. Fast det kanske ni redan hade räknat ut, jag är ju ganska lat av mej. Men det finns latare. Kan ge många exempel, men det är inte snällt mot dom så det gör jag inte.

Ses i nästa inlägg xD

fortsättning... o lite mer

jaha nu är ja hemma o inte på bästa humör så efter skolan. är trött o cpont i huvet har ja oxå. dom där frågorna på tipsrundan hade dom ju fuckat upp helt. började typ me nummer 1-4 som normalt o väntat men sen helt plötsligt kommer nummer 8, 6 ,9 o 7. där fick dom mej lite förvirrad ett tag, o tydligen alla andra oxå. för allt folk som skulle gå den där tipsrundan råkade samlas på ett o samma ställe o började hojta o ha sej när dom inte visste vad dom skulle göra. o frågorna i sej va ju inte så normala heller precis... "vem har bäst lungor?" "vem suger bäst?" o så vidare så stog det 3 namn som 1, x o 2 (namn på folk i klassen då asså). tyckte det va cpiga frågor o undrade hur fan dom visste vem som va säckigast o vem som sög bäst o allt, men det fick man ju veta när man va klar. då skulle dom ju självklart dra upp en o testa vem som va bäst av dom namnen på fråga 1 o så vidare.
men jaja antar att ni inte bryr er så mycke (för det skulle inte ja gjort) så ja ska sluta babbla om mitt tråkiga liv i skolan.

nu till viktigare saker, hehe:

tänkte bara informera lite om va ja gillar för stil på killar o sådär, för det brukar va ett ganska stort ämne lite här o var. så ja slänger me några bilder på exempel som duger...

jaja kanske inte bästa bilden att hitta men, men. det här är då ronnie radke, föredetta sångare i bandet Escape The Fate (jävligt bra band om ni frågar mej. även nu när craig mabbitt har tagit över). ronnie lämnade bandet efter att han varit inblandad i ett mord (även fast det inte var han som sköt, det va hans kompis) men han sitter i fängelse för droger o skit.

detta duger oxå bra för mej xD richard sjunnesson är en av sångarna i Sonic Syndicate (som ja snart ska åka till jkpg o glo på när dom spelar där på dream hack). det är han som growlar mest, han sjunger inte som normalt folk iaf xD

jaja det är väl lite o glo på i alla fall. finns många fler som duger... äh vafan vi slänger in en bild på hela bandet oxå. på Escape The Fate oxå när vi ändå är igång...

Sonic Syndicate då... längst till vänster har vi roger sjunnesson (gitarr), tjejen heter karin axelsson (bas), han längst fram är richard sjunnesson (sångare), sen har vi då roland johansson (som snart lämnar bandet, han är oxå sångare btw), han som growlar eller skriker i telefonen är robin sjunnesson (gitarr) o han bakom heter john bengtsson (trummis). då vet ni vilka dom är, fast ni har troligen redan glömt vilka dom är.

Escape The Fate (med craig). ja, vi tar väl dom från vänster till höger dom oxå då... då börjar vi med bryan money (hehe, skoj namn tycker ja...) som spelar gitarr, sen är det då ronnie radkes ersättare craig mabbitt (tidigare känd som sångare i bandet Blessthefall) sångare då, nissen med den lite udda minen är max green, han spelar bas o till sist trummisen robert ortiz.

försök att ha ett skoj liv tills ja lägger in nåt mer o nytt på min blogg xD bye bye

Skola...

Nu sitter ja o skriver här igen... vet inte riktigt va ja ska skriva om då men...jaja, får se vad ja hittar på ur min blonda skalle. Hoppas den blir röd o svart snart, men kanske inte har råd. det är ju ganska dyrt me färg o massa skit till håret. om ni undrar så sitter ja o har tråkigt i skolan...har lunchrast o börjar om ca 10 min igen. har fan städat skåpen o massa sen kl. 9. fick städa jonnas skåp oxå eftersom hon är i turkiet, o det va inte det roligaste. låg massa godispapper o klubbpinnar i hela skåpet o hälften av skiten va ju boys saker. som matteböcker o papper o skit. sen nu i eftermidda ska vi gå på nån cp tipspromenad som tydligen handlar om allt möjligt skit som händer i skolan o så...
jaja har inte nåt mer o skriva o det va kanske ett ganska onödigt inlägg, men har man tråkigt så har man.

ha det bra alla som läser onödiga inlägg xD

 

lägger kanske in fortsättningen på detta senare när ja är hemma sen...


Tranås...

Ida har ja vart i tranås efter att ja kommit hem från katta. Först åkte vi till mormor o morfar o hälsade på dom lite, frågade om mormor ville hänga med till stan. Så morsan, ja o mormor åkte ner till torget för att leta efter skor som ja kan ha till sommarn. Hittade typ inget ja ville ha o om ja hittade nåt så var dom antingen för små eller förstora så dom glappade när ja gick så efter ett tag gick vi till lindex där vi köpte ett brunt linne till mej. Vi köpte saltvattenspray på åhlens oxå (ifall nån vill veta...). Sist gick vi till ica kvantum o där (av alla ställen) hittade ja ett par skor ja gillade o kunde ha. Så nu har ja skor i alla fall. Kom på att ja inte hade ätit nån frukost eller nåt så vi skulle köpa korv, men en jävla tjurkärring sa att dom inte hade några korvar o att det skulle ta minst 8 min innan dom hade några, så vi köpte mjukglass istället. Åkte tillbax hem till mormor o morfar o käkade midda o sen åkte vi hem till lilla aneby igen. Sen hände lite andra skojiga grejer som ja inte orkar berätta...

Skojig kväll

Kunde kanske berätta vad ja hade för mej igår...
Satt vid datorn o hade tråkigt, chattade lite o lyssnade på musik (det vanliga). När ja inte orkade ha tråkigt mer så frågade ja katta om hon hade lust att va en stund. Så ja lånade brorsans rock band 2 o cyklade ner till henne. Ja kom fram o vi startade spelet och hann spela några låtar (typ 3-4 st) innan brorsan och kattas två bröder kom nerhoppande från övervåningen o ville spela. Eftersom det är brorsans spel, så va det bara till o flytta på arslet o ge gitarren till honom. Dom spelade en stund, sen fick dom för sej att göra nåt annat. Vi hörde dörren slå igen o strax efter det kommer kattas morsa ner o säger att alla försvinner ut ett tag. Vi såg oxå att en av bilarna va borta, så vi fattade att våra tre bröder hade åkt iväg nånstanns (antagligen till konsum eller nåt). Katta o ja slängde oss över spelet o hann spela ca 4-5 låtar innan våra kära bröder kom tillbax o ville spela igen.
Efter ett tag så tröttnade vi på att sitta o glo på när dom spelade så vi gick upp o gjorde nåt annat. Vi åkte oxå upp till mej för att hämta pengar så vi kunde åka o köpa chips. När vi va uppe hos mej så kom ja på att ja borde tvätta håret så ja placerade katta framför min dator medans ja tvättade håret. O där satt hon snällt o lydigt o pillade med sin blogg (allmantskrap.blogg.se). Sen kom vi på att vi ville sova över oxå så då slängde vi med lite saker o åkte till konsum (slängde av mina "sovaöver grejor" hos katta på vägen). Inne på konsum så köpte vi cola, chips, ostbågar o...ja, kyckling. Vi fick bara nåt cp ryck o köpte den. När vi kom tillbax så spelade dom fortfarande, så vi käkade upp kycklingen. Dom tröttnade på att spela. O på nåt sätt så kom nicke o ante på att dom skulle byta byxor. Sen rullade det bara på o katta o ja fick ante att ta på sej en bh (fick hjälpa han på med den). Sen fick vi sminka dom svarta runt ögonen med kajal o ögonskugga, måla naglarna o fixa tuppkam på dom. Blev fan rätt snyggt för att vara första gången vi gjorde nåt sånt xD Nicke tog oxå på sej en kjol som katta hade o dansade nån jävla hulahula dans. När vi höll på att cpa runt så satt calle o spelade glada låtar på rock band eller halvsov i kattas säng xD Framåt kl. 01.00, så började vi bli trötta o det va inte lika kul längre. Så brorsan stack hem. Sov ca 6 h innan vi gick upp igen o efter ett tag kom nicke ner o frågade hur man tog bort nagellack. Han hade sovit med tuppkammen o den hade hållt sej bra. Det va la typ allt ja hade o säga om våran kväll me våra kära bröder xD

Här kommer lite bilder oxå... Sry att dom kommer lite random o så, men orkar inte fixa dom i rätt ordning.
Nicke är glad över Antes mycke förstora byxor, medans ante tycker det är rätt obehagligt med Nickes försmå byxor xD
Nicke gillar Antes stora byxor o rockar loss... medans Ante verkar tycka att det är lite obekvämt xD
Är igång och cpar för fullt nu, hehe. Och Calle ska fota...på något xD
Pose= Ante  Paparazzi= Calle/Cpkaka  Händer bakom Calle= Nicke
Jaja, det är väl uppenbart att han gillar sitt arsle även om det bara är på skoj xD
Det är väl uppenbart att han gillar sitt arsle, även om det bara är på skoj xD
Calle tycker det är skoj när Nicke tappar byxorna.
Calle tycker det är skoj när Nicke tappar byxorna. Tycker ja med xD
Ante verkar tro att Calle vill tafsa på honom xD
Ante tror att Calle vill tafsa på honom, ja tror han har fel ;D
Nicke ser så jävla psyko ut som det bara går. Tror ja iaf...
Nicke med sin psykoblick. Finns ingen bättre på att psykoblicka. Tror ja... Känn dej utstirrad...
Ni får avgöra själva vem som är mest psyko... Ante (blond galning)eller Nicke (svarthårig stirrande sak)
Ante har målat naglarna svarta och är sminkad o klar. Ni får avgöra själva vem som har mest psyko blick. Ante (denna bilden) eller Nicke (bilden över). Jag tycker Nicke för Ante har mer galen blick... xD
Nickes tuppkam... Antes blev bättre för då hade vi hunnit få lite kläm på det där med att föna o spraya samtidigt ;D Men det var bra för att vara första gången... tycker ja iaf. Lite sne kanske, den kunde väl ha blivit lite bättre även om det va första gången, men jaja.
Den färdiga tuppkammen på Nicke. Lite sne kanske, men men, det va första gången. Har tyvärr ingen bild på Ante när hans var färdig, men den va lite bättre och gick ända ner. Men ja tycker det va bra för att vara första gången man fixar nån sån frisyr xD
Nicke dansar - på Antes uppmaning - någon mysko hulahula dans.
Och sist men absolut inte tråkigast kommer Bananmannen. Nicke testade Kattas kjol o började dansa nån slags konstig hulahula dans. Enligt Ante liknar han Klayton Celldweller med kjolen o dom lite udda kläderna. xD

Hoppas ni hade skoj, för det hade ja!
Puss o kram slembanan!

Blogg...

Jaja, tänkte mest bara berätta varför jag startade en blogg. 
Egentligen så vet jag inte varför jag startade den. Mest tror jag att det var för att många av mina buddies hade en lixom. Hade tänkt starta en blogg på sommarlovet, men det blev 6 dagar förtidigt xD
Så nu vet ni varför jag startade en blogg. Vet nog inte riktigt vad ja ska skriva senare i livet på denna lilla bloggediblogg, men det får vi ta då.

Kram på er alla! 

RSS 2.0