cappuccino med daimsmak + blogg + musik = ♥♥♥

Sitter nu och grejar i photoshop som jag nu har fått installerat på datorn igen av min käre broder. Grejar oxå på min nya blogg som jag tänkte skulle bli något intressantare än denna. Fick tips av Jonna idag om att cappuccino med daimsmak var gott som fan, så då gjorde jag ett impulsköp och köpte det. Dricker det nu och det var faktiskt riktigt gott tyckte jag.

Länken till den andra, nya bloggen, får ni senare sen när det har hänt lite. Hittills har jag bara ändrat bakrundsfärg. Tänkte att jag skulle hinna med en finare bakrund och en banner innan ni får länken iaf, men vi får la se om jag ändrar mej.

Idag i skolan har det inte hänt så mycket mer än att våran mattelärare Dick (Haha ja, han heter så. Och därför har vi oxå några olika smeknamn på honom när han inte är i närheten. Men han förtjänar namnen.) har skrattat för första gången. Och åt en elev oxå! Ibland undrar man hur sånna här stora mirakel kan ske.

Nähe nu ska jag fixa vidare på den andra bloggen så den blir klar någon gång. Och fixa vidare i photoshop såklart! ;P

Ha det bra!

Temadag 1

Idag har vi haft temadag, som vi oxå har resten av veckan, i skolan. Och jag hade textilslöjd hela dagen, det är soft. Imon har jag bild hela dagen och på fredag har musik & dans eller nåt sånt tror jag. Vi har fått välja själva vad vi ville göra så dom här tre var dom skojigaste av det som fanns att välja på. Fy fan för ridning eller golf eller nåt annat, tycker jag då. Men det är bara jag ;)

Nu ska jag ringa en kompis o hitta på nåt...

Nu var det ett tag sen igen...

Just det... Igen. Men vi hoppar över tråkigheterna o fortsätter till annat.

Har varit hemma från skolan denna veckan och ligger sjuk i influensan. Men inte svininfluensan får vi hoppas & det tror jag faktiskt inte att det är heller. Det var min kära broder som smittade både mej och morsan. Det lär bli ganska jobbigt att ta igen det man har missat i skolan, men det är sånt man får ta. Det jävligaste med att va sjuk är att man inte får sova på nätterna utan ska bara ligga & hosta som en döende gam. Aja vidare nu?

Har glott på ett dussintal filmer & säsong 1-4 av stargate atlantis. Har fan inte orkat sitta vid datorn, men det gör inte så mycket, för det finns knappt nåt att göra längre. Och det känns otroligt mobbat att sitta o nörda farmville på facebook eller nåt sånt spel som finns där. Kan man hitta sämre spel? Ja, jag har spelat det oxå men orkar inte med det mer. Jag menar, det finns ju inte ens ett mål. Kan man ens klara ut spelet? Tvivlar på det...

Iaf, jag snackade om filmer & sånt innan det gick över i tråkigare saker. Har hittat lite nya favoriter bland brorsans filmer. Dels sånna jag nyss glodde på, och sånna som jag såg för ett tag sen. Sex drive är ju helt klart en favorit, och så är Fired Up. Into the blue är bra liksom Dude, where's my car. Beerfest såg jag nån gång då brorsan hade med den ner till Jagers, och den var helt okej, lite american pie-stuk i. Van the man är skoj och Accepted sen var det ju den här Dance of the dead oxå... Zombies går ju alltid hem hos mej, men denna var lixom inte så trovärdig eller vad man ska säga. Man visste inte om man ska kalla den bra och genomtänkt eller om man ska kalla den kass o fult gjord. Men man måste väl ha nån film som är lite halvt om halvt kass ibland.

I musikväg så har jag kommit på att jag gillar lite mer sleepwalking. Alltså inte sånna där släpiga Backstreet boys kanske? Är dom släpiga? Utan mer som att man tänker att om man hade den låten i en film så skulle nån gå i slow motion genom nån mörk källarkorridor med tegelväggar på båda sidorna. Eh, ja... Svårt att förklara så vi gör såhär istället...


Dit jag ville komma är att Blessthefall är ett bra band. Och att videon är en av deras låtar som är "sleepwalking". Men det är bara skönt med nån sån låt nån gång ibland, så man växlar lite.
Det var en av Blessthefalls låtar som är på en "gammal" skiva. Nej, inte gammal utan med deras gamla sångare, som nu är i Escape the Fate. Hittade ingen video på nån av låtarna från deras senaste album och har förresten inte ens det albumet på datorn även om det är nåt jag skulle vilja ha. Får be brodern om det senare när han har vaknat.

Nope, nu ska jag gå o försöka trycka i mej lite frukost.

inte mycket men lite...

...saker har jag att skriva om nu, även om det inte är så mycket.

Har sagt länge nu att jag kanske ska dumpa denna bloggen o börja på ny med lite roligare saker att läsa om. Och framför allt mer uppdateringar. Men vi får se om jag orkar att göra en ny snart, ska fixa lite andra saker först.

Nu har jag iaf fått håret klippt (även om det var ett tag sen) och igår fick jag oxå lite färg i det. Fick hjälp av morsan som för första gången färgade ett hår. Blev väl inte så bra i och med att jag hade kvar lite av dom svarta slingorna, men själva färgningen blev awesome! Så nu har jag då en röd lugg.


Tyvärr var det mörkt i rummet så jag fick använda blixt på kameran och färgen ser lite mer orange ut. Men det är rödare.

Idag har jag inte mycket att göra mer än att jobba som vanligt. Och nu snart ska jag gå in till brorsans rum o fråga honom om det går bra att käka pizza idag, och då menar jag inte köpt utan den jag bakar själv. Och på tal om baka, så blir det kanske lite bakning frammåt eftermiddagen sen.

Nu ska jag göra nåt annat.

Puss & Kram! ♥

RSS 2.0